Popis
Roztopené maslo je v Indii známe ako ghí, ale mohlo by sa mu hovoriť aj prečistené maslo. Klasické maslo sa totiž postupne rozohrieva a roztápa vo vodnom kúpeli, kým sa z neho neodstráni voda a iné prímesi. Týmto tradičným postupom vznikne čistý tuk. Proces roztápania môže trvať až 10 hodín. Dobre uskladnené ghí vydrží mesiace a má vyšší bod prepaľovania ako bežné maslo.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Bezvodný mliecny tuk* min. 99,3 %. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Alergény
Mlieko
Skladovanie
Chráňte pred svetlom. Skladujte pri teplote 5–20 °C.