Popis
Využitie:
- Pečivo - chlieb alebo pečivo, namiešajte vo svojom klasickom recepte bežnú múku s ryžovou.
- Zahusťovanie - pretože je múka jemne namletá, môžete s ňou pokrmy výborne zahusťovať, pokrmom dodá krásne mliečnu farbu - na 4 porcie polievky alebo omáčky použite cca 4 lyžice ryžovej múky.
- Knedle, cestoviny, halušky - múku dobre využijete aj pri príprave varených príloh.
Ryžová múka sa vyrába mletím ryže. Najčastejším typom ryže je ryža siata, ktorá je jednou z najpoužívanejších potravín na svete.
Ryžová múka prináša nové kulinárske možnosti do kuchyne celiatikov. Niektoré bezlepkové zmesi zle držia pri sebe, čo ľahko môžete napraviť pridaním ryžovej múky.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Ryža *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.