Popis
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadanej pšenice, ktorý bol odsunutí kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.
Zloženie
Celozrnná ŠPALDOVÁ múka*, palmový olej*, sirup z kukuričného sladu*, sirup z JAČMENNÉHO sladu, OVSENÉ vločky*, VLAŠSKÉ orechy* (4 %), zázvor* (2 %), kypriaca látka: hydrogenuhličitan sodný, jedlá soľ. Môže obsahovať stopy ostatných orechov a sezamu.*produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok, Orechy
Skladovanie
Pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.