Popis
Výborný do kávy, čaju aj na pečenie. Skrátka tam, kde ste zvyknutý používať klasický biely cukor. Na rozdiel od neho má však lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o ďalší rozmer chuti. Okrem chuti má tiež lepšiu výživovú hodnotu ako biely cukor. A to hlavne vďaka obsiahnutej melase, ktorá práve typickú farbu, chuť aj vôňu trstinovému cukru dodáva.
Trstinový cukor je naproste nepostrádateľnou surovinou pre výrobu pravého mojita alebo jeho virgin variantu. Vytvoríte s ním aj typickú kôrku na creme brulee. Trstinový cukor nie je ale len dobrý spoločník pre sviatočné varenie. Môžete ho používať na dennej báze a postupne s ním nahradiť cukor biely.
Zloženie
Cukor trstinový*. Môže obsahovať stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Pri relatívnej vlhkosti do 70 % a teplote do 25 °C.