Popis
Kakao pre výrobu čokolády je starostlivo vyberané a vďaka vysokej kvalite získava výrobok typické intenzívne čokoládové aróma.
Značka Jardin Bio je od roku 1995 súčasťou skupiny Léa Nature, ktorá jej uvedeným na trh chcela predstaviť výrobky prispievajúce k blahu človeka aj prírody. 80% výroby Bio Jardin sa sústredí vo Francúzsku, jedná sa teda o miestneho regionálneho výrobcu. Aj väčšinu surovín značka získava priamo z Francúzska. Spoločnosť naviac daruje 1% svojho obratu združeniam na ochranu životného prostredia.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zaujíma Vás viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*, jedlá soľ kryštalická 0,5 %. Môže obsahovať stopy mlieka, lepku a orechov. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Uchovávajte na tmavom, suchom a chladnom mieste.